Λίγα Λόγια για Εμάς

Vrionis Linen Αντιπροσωπίες και Εμπορία Ξενοδοχειακού & Οικιακού Εξοπλισμού : Από την ίδρυσή της στην Αθήνα το 2010, Έχουμε αναπτύξει σημαντικές λύσεις για τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, Εταιρείες Yachting και το Λιανικό Εμπόριο, ενώ παράλληλα δημιουργήσαμε Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει περισσότερους από 700 πελάτες σε όλους σχεδόν τους κλάδους. Ειδικά στον ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ Τομέα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την εταιρεία αλλά και σημαντικότερος στόχος είναι η συνέχιση και διατήρηση υψηλού επιπέδου της 11χρονής αξιόπιστης παροχής των υπηρεσιών μας, με απόλυτο σεβασμό στο πελατειακό κοινό. Με το συνεπές After Sales Follow, καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας.

 

Ο χώρος που δραστηριοποιείται η εταιρεία βρίσκεται στην Νέα Ιωνία Αττικής Οδός Αγνώστων Ηρώων 62, και ηλεκτρονικά στο www.vrionis-linen.gr.

Σας Παραθέτουμε τις πιστοποίησης των προϊόντων και ενδεικτικά πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν.

Με εκτίμηση Δημήτρης Βρυώνης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Class 1 Πιστοποίηση σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και είδη ύπνου κατάλληλα για βρέφη και παιδιά.

Πιστοποίηση που διασφαλίζει ότι κάθε συστατικό των προϊόντων, υφασμένα και πλεκτά υφάσματα, έχουν ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες.

Διεθνής πιστοποίηση ποιότητος παραϊατρικών προϊόντων.

Πιστοποίηση που διασφαλίζει ότι στην σύνθεση των προϊόντων δεν περιέχονται : Αλκοόλη και παράγωγα αυτής. Ε και λοιπά καρκινογόνα στοιχεία Στοιχεία ζωικών οργανισμών (με έμφαση στους χοίρους).